... vai mikä se nyt onkaan. Kiva talläisen asiaan perehtyneen tyttelin on  lähteä kauppaan, ku ei oikein oo varma edes mitä menee ostamaan. Mutta kannettavaan olis saatava hiukan lisää muistia ja se kun on sen verta "vanha" että käytän vain kuvien poistoon kameralta, en ole uutta ajatellut edes ostaa. Jospa saisin ne tuhannet kuvat nyt parempaan talteen. Ei olisi koko ajan pientä pelkoa takalistossa, että jos ....(tässä koputin välillä puuta.... Ja eihän niin käyn,)  ....  kannettavalle jotain sattuu. Onhan kuvat ainakin jossain paremassa tallessa.   Toivon, että kaupan setä on mukava ja saan itselleni aikaisen joululahjan.  Mulle annettiin vinkki, että tommonen WD 640Gt USS-kiintolevy on hyvä mulle... sinne mahtuu kuvia huru mykket.  Mä nyt kilttinä tyttönä uskon vinkin antajaan ja lähden kauppaan.

 

lisäsys oston jälkeen

Sain kiintolevyn ;) Ja onneksi meillä töissä on ihania nuoria mieheiä, jotka auttoivat onnentonta naisimmeistä. Kävin nääs kysymässä vähän apuja, ettei tule ostettua mitään huonoa kalliilla hinnalla. Menne muuten eurot hukkaan ja sehän sitten harmittaa. Tuo asema on kuulemma hyvä. Saan apua, jos jotain outoja juttui ilmaatuu, kun viikonloppuna alan kuvia siirtelee sinne. Tuskin siinä mitään ilmaantuu. Senkun tökkään usb-liittimen koneeseen ja virtapiuhan seinään. Ootan jo viikonloppua.

lisäys asennuksen ja kuvien siirron jälkeen.

Eihän se niin helppoa ollut. Koneeni ei tainut tykätä sittenkään tuosta uudesta aparaatista. Alku näytti lupaavalta. Eli Tunnistus onnistui, mutta sitten alkoi ongelmat. En saanut auki mitään valikoita enkä päässyt poistamaan laitetta turvallisesti, vaan jouduin ottamaan sen vain irti. Sitten pamahti auki 10 kertaa mun  kuvatiedostot ja käynnistävalikot jne. Laitoin kiintolevyn taas koneeseen kiinni.... hups... enpä pystynyt taaskaan tekemään mitään. Sain kiintolevyn auki kuitenki, kun käytin avaa käskyä. Sain kuvat siirrettyä. Kuitenkaan alas ei tullut valikkoa, josta olisin voinut poistaa kiintolevyn turvallisesti, joten sammutin koneen ja otin vain USB-liittimen irti. Konetta, kun en voi pitää koko aikaa pöydällä tilaa viemässä.