Viikonloppuna tein suursiivousta lankojen ja kankaiden parissa. Ylläreitä löysin paljon.

Monta kangasta oli mistä en kuolakseni muista mitä olin ajatellut ommella. Paljon tilkkuja, joista ajattelin ommella nuken vaatteita. Googlettin tauolla ja löysin kivoja laukkujen mallei  http://henriettashandbags.com/Craft_Ideas.html josko näistä saisin idean uuden malliseen kesäiseen laukkuun/kassiin.

Puikot laitoin heti töihin lauantaina ja aloitin vihreästä jussi-langasta neulomaan villapuseroa itselle. Lauantaina neulominen tuntui vesisateessa vielä järkevälle ,mutta sunnuntaina aurinkoisella parvekkeella hikoillessa mietin, että villapaitaa teen kesähelteellä. Mutta... jospa saisin sen valmiiksi ennen talvea.  Villasukkalankoja on ens talveksi tarpeeksi. Hmm... voisin vaikka tehdä pipon/myssyn, lapaset ja kaulurin. Onko kaikista pakko aina tehdä sukkii.

Virkkauslankoja aivan liikaa... huh. Kalastajalankaa kappaverhoon, pellavalankaa saunapipoihin ka paljon muita lankoja liinoihin.

Muliinilankoja kerinä ja  puntteina... voi kauheeta. Yksi puolivalmis ristipistotyö ja toinen puolivalmis pyyheliinapeitto löytyi. Nämä olen aloittanut kauan aikaa sitten ennen eroa ja muuttoa omaan kämppään. Nämäkin ajattelin tehdä valmiiksi pikkuhiljaa. Inhottavin löyty, jos näin voi sanoa, oli kirjailtu pöytäliina, jonka oli tarkoistus tulla kihlajaispöytään. Mutta eipä tullut ei, vaan on kesken eräisenä laatikon pohjalla. Jaa-a. Nyt suunnitteilla olis saada valmiiksi isän 70-vuotispäiville. Ei siitä puutu kuin kolme kukkaa ja lehdet sekä ompelu ja pitsi reunasta.