ja paljon.

edessäni oli iso puu... siis todella valtava ja korkea. Jostain syystä kiipesin jen latvaa kohti ja mitä lähemmäki latvaa pääsin alkoin eteeni tulla hämähäkkejä. Niitä oli paksuna mattona rungon ja oksien päällä- En yrittänyt tappaa niitä vaan husin pois tieltä sillä mun oli jostain syystä vaan päästävä sen puun latvaa.. En tiedä miksi.

Kävin googlettamassa mitä hämis tarkoittaa ja monenmoisii selityksiä löytyi.  Ja ... että onnea ja menestystä. Sitä kaivataan.

Hämähäkki: Onnea ja menestystä on luvassa niille jotka ovat valmiita tekemään töitä unelmiensa ja tavoitteittensa eteen. Eli oma tila pitää luoda vaikka se voi ulkopuolisissa aiheuttaakin närää, no huutoahan tähän maailmaan kyllä mahtuu. Menet elämässäsi eteenpäin ja hyvä niin. Ole kuitenkin varovainen liikkeissäsi ja toimissasi ja kiiruhda hitaasti. Älä pakota asioita tapahtumaan elämääsi, vaan anna asioiden tapahtua omaan rauhalliseen tapaansa.

HÄMÄHÄKKI: kuvaa naishahmoa, jonka rakkaus on tuhoavaa. 

Hämähäkki. Voi olla sekä hyvä enne että osoitus mustasukkaisuudesta. Toisten tulkintojen mukaan mitä enemmän hämähäkkejä näet, sitä paremmalta tulevaisuus näyttää.

Hämähäkki viittaa siihen, että olet tarmokas ja huolellinen kaikessa mitä teet. Tulet olemaan tyytyväinen saavuttamaasi onneen ja menestykseen.