Viikon loma takana ja paluu arkeen oli ankea. Kävin Lahden Kätevä messuilla sunnuntaina. Aivan upeita ideoita sain omiin töihin. Helmiä tuli haalittua monen kymmenen euron edestä. Nyt odottavat vain pujottelua.  

www.kiertoliike.com  Ikkunalasin uusi elämä voi olla vaikka ihana tarjoilulautanen. Täältä löysin lasisia kissanpää koruja. Ihgui ja särölasisia helmiä.

www.mariputtonen.fi  Ostin pari euroo kappale valmiiksi taivuteltuja sydämiä ja suunnittelen itse niistä ikkuna/ovikoristeen. Ostin valmiin auringon viemiseksi Itävaltaan. Siellä ei varmaan tule samanlaista vastaan.

Tampereellakin tuli pyörähdettyä ja tietty suunta oli Radiokirpparille etsimään kortteja. Kortteja kyllä löytyikin. Harmi, kortit oli valmiissa pussissa ja … en osta sikaa säkissä. Yksi pussi oli onneksi avoin ja pääsin kurkkaamaan sisältöä. Jees… sain uusia lumiukkokortteja. Bonuskirppari tuotti saman pettymyksen. Kortit oli niputettu hyvin yhteen. Mistään ei saanut edes pikkariikkisen vertaan kurkattua mitä nipussa on Pitkärannan korttejakin löytyi, mutta reilusti ylihinnoiteltuna  ;( . Miten saisi toiveen eteenpäin?  kun myydään kortteja, olisi kiva katsoa mitä pussissa on. Tulisi ostettua varmaan enemmänkin kun näkisi mitä sisällys on. Niin ja osa korteista, joita myydään kappaleittain, on sitten ilman hintaa ja eihän kirpparin pitäjä niitä voi myydä.

Lahdessa( muista nimeä) vanhan Anttilan tiloissa toimivalta kirppaarilta löysin kortteja vaihtokavereille. Toivottavasti heillä vaan ei niitä ole entuudestaan. Kiva laittaa taas postia eteenpäin.