Mä olin viikon lomalla Lahdessa ja kävin Hesassa. Hesan reissulta ei jäänyt kassiin paljoa tavaraa. Hobby pointista sain jotain ja samoin Nanasta. Hobbyboks oli pettynys tällä erää. Ei aina voi onnistua.

Lahden ja Hollolan kirpparikierrokset oli antoisia. Sain jonkin verran kortteja, vaikka valikoima oli suppea. Postrossingniin löytyi ihani kirkkoja eri puolelta Suomen maata. Muutama keräilykortti ja postimerkkejä. Lanttila olikin muuttanut ja siellä jäi sitten käymättä.

Ja se helmi.... Hollolan kirppikseltä. Da-daa... sain kauan kaipaamani pienet kangaspuut 2,5e. Meillä Jyskylässä niitä myydään kirppareilla 15e-25e haitarilla. Nyt alkaa mattoa tulemaan nukkikseen ja muutakin kivaa saa niillä kudottua, vaikka omaan kotiin.

Eipä viime viikon loma kauheesti auttanut. Nyt kahden päivän jälkeen olen töissä jälleen aivan masis. Ei mitään tekemistä ja 27 aamua vielä jäljellä.

Sain onneksi lomalla nukuttua muutaman yön katkeamatonta unta 8 tunteroisa. Miten ihana olikaan aamulla tunne nousta levänneenä.  Tein myös todella pitkiä lenkkejä ( neljä tuntia), mihin nyt ei ole tilaisuutta kun vasta viikonloppuna.