Sain tällaisen ohjeen tuohon iiristaitteluun. Todella vapaa suomennos. Kuvien kanssa tuli tenkkapoo. Täytyy kuvata seuraavaksi paremmin ja selkeillä väreillä... toivottavasti tästä on edes jotain apua ilman kuvia.

 

aloita leikkaamalla paperista 10 cm pitkiä ja  n. 2,5cm leveitä suikaleita.  Kpl määrä riippuu siitä kuinka monta numeroa mallissa on. Tässä sydämessä on 19. Taittele suikaleet pituussuunnassa kahtia.  Jäljennä viivamalli valkoiselle paperille, jossa on hiukan ylimääräistä reunaa.

Tulet työskentelemään kortin takapuolella, joten voit halutessa merkata takaosan, jotta varmistat aina työskenteleväsi kortin oikealla puolella.

Jäljennä sydämen malli keskelle korttipohjaan.
Leikkaa sydän pois kortista. Tulee aukko.

Tämän jälkeen kiinnitä sydämen malli, jossa on viivat kiinni kortin oikelle puolle niin että viivat näkyy nurjalle puolelle. Kiinnitä vielä korttipohja alustaan, ettei se pääse työskentely vaiheessa liikkumaan.  Varmista että olet kortin takapuolella. .

Nyt aloitat seuraamaan mallin numerointia, niin että teippaat  ensimmäisen suikaleen päistä kiinni korttipohjaan. Tässä vaiheessa leikataan ylimääräinen suikale pois. Teipataan toinen suikale numeron 2 päälle taas päistä kiinni . Näin jatketaan kunnes enää on jäljellä keskusta. Keskustan voi jättää täyttämättä tai käyttää jotain aivan muuta väriä siihen. Irrota kortti alustata ja samalla iroitat mallin korttipohjasta. Voit liimata taustan korttiin.