Loma on takana…. En voi valittaa ilmoista. Lämmintä ja aurinkoa piisasi mökkeilyyn hyvin. Mökillä hyttyset, paarmat ja ahvenet söi hyvin. Sahailin nukkikseen huonekalujen kappaleita ja nyt oottaa kuivumista ja kasaamista.

Riihimäellä kävin siellä vahinkotavarakeskuksessa, mutta en saanut mukaan lakoja. Ei ollut sellaisia mitä tarvin ( langat löytyi Lahen Kärkkäiseltä). Sain sitten mökille vahakankaita ja muuta kivaa. Ettei ihan turha reissu ollut. 

Kävin katsastamassa Suomen Lasimuseonkin. Siell olis menny vaikka kuinka kauan aikaa, kun kaikki olisi jaksanut tarkkaan lukea.  Lasin historia on aika venkaa, miten ne eekyptin poijaat sen joskus keksikin.

Näyttelynä oli Lasiin vangittu kauneus - Gunnel Nyman 100 vuotta.

Kortteja sain todella huonosti mistään. Oon suorastaan pettynyt valikoimaan mitä Lahen markkinoilla oli tarjota, samoin kirppareilta en saanut mitään.

Joo… ja kun vihdoin pääsin kotia oli tullut kutsu Keskussairaalaan….JEP JEP… eli jotain häikkää siis on, kun eivät tuloksia ilmoittaneet kotia kuten ennen  vaan kutsuivat suoraan tutkimuksiin.  Muutenkin, kun masensi ajatus töihin tulosta. Ei mieliala ainakaan kohentunut. Elokuun viimeisellä viikolla taas kuulen tulokset mitä näissä on ilmennyt.